Mājaslapas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Topzaluzi Group, SIA

Rīga
Žalūzijas, Kasešu žalūzijas, Žalūzijas diena nakts, Vertikālas žalūzijas, Horizontālas žālūzijas, Koka žalūzijas, Plisē žalūzijas, Rullo žalūžijas, Kasešu žalūzijas

Kurzemes sēklas, SIA

Egļu 2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Sēklas, dārza inventārs, dārza materiāli, augu aizsardzības līdzekļi, minerālmēsli, dārzkopība semināri, dārzkopība konsultācijas, sēklu vairumtirdzniecība, sīpolpuķes, zālienu sēklas, zālāju sēklas, kūdra, substrāti, dārza podi, dēstu kasetes, profesionālās sēklas, sīpolu vairsīpoliņi, profesionālās dārzeņu, puķu sēklas, sēklas un

Rodi, picērija- pusdienu bistro

O.Kalpaka 60, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Kafejnīca, bistro. Picērija, picas. Pusdienas. Pusdienas Gulbenē. Picērija Gulbenē. Disko ballītes, disko balles, siltas pusdienas.

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Dzīvnieku barība.  Suņu frizētavas, kaķu frizētava, suņu apģērbi. Lolojumdzīvnieku kopšana. Mājdzīvnieku skaistumkopšanas speciālists. Gruminga skola, gruminga salons BIRMA pets. Suņu frizēšana, kaķu frizēšana, profesionālā suņu un kaķu kosmētika, premium klases barība, suņiem un kaķiem, sausā barība, konservi, kopšanas līdzekļi,

Jureckis un Ko, SIA

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Auto rezerves daļas, bremžu daļas, auto ķīmija, riepas, eļļa, akumulatori, stikli, spoguļi. Auto rezerves daļas un piederumi, ražošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Auto detaļas, auto rezerves daļu tirdzniecība, auto detaļu tirdzniecība, auto detaļu veikals, autodetaļas, ūdenssūkņi, šļaukas, blīves, filtri, ķīļsiksnas, zobsiksnas,

Jureckis un Ko, SIA, Autoserviss un veikals

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Auto serviss. Auto remonts, apkope. Labs autoserviss. Auto elektriķis, diagnostika, auto remonts, serviss Liepājā, sagatavošana TA. Auto rezerves daļas, bremžu daļas, auto ķīmija, riepas, eļļa, akumulatori, stikli, spoguļi. Auto rezerves daļas un piederumi, ražošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Auto detaļas, autorezerves daļu

Valants, SIA, Veikals

Latgales 322D-1.st., Rīga LV-1063
Mēbeles, skapji, bērnu mēbeles, datorgaldi, datorkrēsli, garderobes, gultas, krēsli, kumodes, matrači, mīkstās mēbeles, naktsskapīši, pakaramie, plaukti, sekcijas, sistēmas, skapji, televizoru galdi, virtuves iekārtas, vitrīnas, žurnālu galdiņi, apavu kastes, izvelkamie krēsli, šūpuļkrēsli, dīvāni, stūra dīvāni, drēbju pakaramais,

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga LV-1007
Meža transformācija, meža zemes transformācija, atmežošanas pakalpojums, atmežošanas plāns, atmežosana, mežaudzes kompensācijas tiesību nodošana, meža zemes būvprojektu īstenošanai, kompensācijas audze, pērk mežu, pērk mežus, mežu pirkšana, iepērk mežu, meža īpašumu uzpirkšana, meža zeme, meža īpašumu iegāde, meža inventarizācija,

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
Klīnika, klīnika alma, alma klīnika, medicīnas centrs, ārstu privātprakse, ģimenes ārstu privātprakse, ģimenes ārsts, ģimenes ārsti, ārsti, ģimenes ārsts Rīgā, ģimenes ārsti Rīgā, ģimenes ārstu prakses Rīgā, labs ģimenes ārsts Rīgā, zobārsts, zobārsti, labs zobārsts, zobārsts Rīgā, zobārsti Rīgā, zobārstniecības klīnika, zobārstniecība,

Krastkalnu Ogas, SIA

"Krastkalni" , Viļķenes pagasts, Limbažu nov. LV-4050
Par uzņēmumu:

SIA "Krastkalnu Ogas" ir neliela, bet sausseržu vitamīniem dotās enerģijas bagāta ģimenes saimniecība. Atrodamies saulainajā Limbažu novada Viļķenes pagastā, un jau kopš 2017. gada nodarbojamies ar mazpazīstamo sausseržu ogu audzēšanu, kas vainogojies ar lielisku sausseržu ogu ražu nu jau pāris gadu garumā. Lai arī Jums nodotu šo brīnišķīgo ogu garšu, vitamīnus un minerālvielas, esam sagatavojuši vairākus produktus visām gaumēm. Sākot ar sukādēm saldumu cienītājiem, līdz pat vīniem izsmalcinātu vakaru baudītājiem. Lai atrastu sev un saviem mīļajiem piemērotāko, nekautrējies un izpēti mūsu mājaslapas veikalā pieejamos gardumus.

LatInSoft, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Mihoelsa 56, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: LatInSoft – kompleksi IT risinājumi – grāmatvedības programmas GrinS, uzņēmuma vadības risinājumi GrinS|5, specializētas programmatūras izstrāde, mājaslapu izstrāde, datortehnika un tehniskais serviss, profesionāla apmācība.

SyncMe.lv, interneta platforma

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
SyncMe - biznesa profilu sinhronizēšanas pakalpojums:

SyncMe – profilu reģistrēšanas pakalpojums uzņēmumiem un biznesa profilu sinhronizēšana 28 tiešsaistes vietnēs, meklētājprogrammās un karšu pakalpojumos, tostarp Google Business Profile, bing.com, Apple, Facebook. Līdz ar to uzņēmumi ir pārstāvēti daudzās tīmekļa vietnēs un potenciālie klienti tos var sasniegt.

Postu iespēja – “ar vienu klikšķi vairākos kanālos” – Google Business Profile, Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, mājaslapa.

Ar SyncMe uzņēmuma profilu pārvaldīšana ir ērta un vienkārša! Ietaupiet savu laiku un parūpējieties, lai lietotājs jūs atrod tieši tur, kur meklē, – pārvaldiet visu uzņēmuma informāciju internetā vienuviet!

AMIprof mācību kursi pieaugušajiem

E.Birznieka-Upīša 13-39a, Rīga LV-1011
PROFESIONĀLĀS PILNVEIDES PROGRAMMAS:: ✓ AGILE kultūra un programmas vadīšana; ✓ Datu apstrāde un analīze,izmantojot MS Excel, PowerBI, Pytho; ✓ Digitālā ekonomika un nodokļu piemērošana pārrobežu darījumos; ✓ Digitālās tehnoloģijas un datorprasmes darbam; ✓ Dokumentu un arhīvu pārvaldība digitālā vidē; ✓ Finanšu grāmatvedība digitālā vidē; ✓ Grāmatvedība digitālā vidē; ✓ Vadības grāmatvedība Excel vidē.

Anija, SIA, Veikals

Rencēnu 10a, Rīga, LV-1073
"ANIJA" piedāvā:

BLACK SEA STARS, SOLILUG, SEA STARS, ANCHIALO – kosmētiskie līdzekļi, balstīti uz Melnās jūras sārmiem (LUGA) un Pomorie un Burgas sāls ezeru terapeitiskajiem dūņām. REFAN – smaržas un kosmētika bez parabēniem. MILANA@ –  lielisks kosmētikas piedāvājums mājām un profesionāliem. CARBONAX@ – mēs esam par tīrām un labi uzturētām automašīnām. LUSTRO@– apavu kopšanas līdzeklis. KAFIJA un TĒJA – aromatizētā kafija un brīnišķīgas tējas.

Pharmeko Lettland, SIA

Saules 65a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Augļu un dārzeņu pārstrāde, pārtika

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Rīgas Motormuzeja kafejnīca

S.Eizenšteina 8, Rīga, LV-1079
Rīgas Motormuzeja apmeklētāji un garāmbraucošie gardēži tiek aicināti nobaudīt īpašo dienas ēdienkarti un pusdienu piedāvājumu, kā arī restorāna ēdienus pēc pasūtījuma! Piedāvājam gan tradicionālos latviešu ēdienus, gan arī cittautu garšas baudījumu! Piedāvājam: ✓ Biznesa pusdienas (zupa vai deserts, pamatēdiens, dzēriens)- 4.60eur; ✓ Gaļas, zivju ēdieni; ✓ Veģetārie ēdieni dažādām gaumēm; ✓ Mazkaloriju ēdieni; ✓ Veselīgi salāti; ✓ Aromātiska kafija, smalkmaizītes; ✓ Plašs desertu klāsts; ✓ Sezonas ēdieni. Ēdienkartes: ✓ Ēdienkarte "Steidzīgajiem" - plašs ēdienu piedāvājums, ēdienkarte tiek mainīta katru dienu; pasniegšanas laiks: 10-15 min; ✓ Ēdienkarte "Gardēžiem" - šefpavāra izstrādāta izsmalcināta ēdienkarte nesteidzīgajiem kafejnīcas viesiem, ēdienu pasniegšanas laiks: 20-25 min.

Sencis, SIA, Latvijā ražotas dizaina mēbeles

Celtniecības 18, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

SENCIS specializācija ir mīksto mēbeļu ražošana. Uzņēmums savu darbību uzsācis Latgalē, Līvānos, un uzņēmumā ir 100% Latvijas kapitāls. Katra lieta, ko radām, tiek veidota ar vislielāko rūpību un mīlestību, kā to veidojot pašiem priekš sevis. Tieši tāpēc atviegloti uzelpojam tikai tad, kad zinām – šī lieta nonāks pie zinoša, kvalitāti novērtējoša klienta. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavojam dažādu veidu mīkstās mēbeles – stūra dīvānus, U veida dīvānus, gultas, mīkstos atpūtas krēslus, mēbeles restorāniem un viesnīcām.

Sunergia, SIA

Gaujas 27, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Pakalpojumi: ✓ Saules paneļu parka ierīkošana ✓ Saules paneļu parka apkope ✓ Saules paneļu parka finansēšana ✓ Saules enerģija uzņēmumiem ✓ Saules enerģija mājsaimniecībām ✓ Saules paneļu jumts ✓ Saules paneļu nojumes automašīnām Saules paneļu risinājumi:

"SUNERGIA" ir atjaunojamās enerģijas risinājumu uzņēmums, kas plāno, projektē un uzstāda saules enerģijas parkus uzņēmumiem un mājsaimniecībām. Esam uzstādījuši neskaitāmus saules paneļu parkus Baltijas valstīs un esam gatavi parūpēties arī par jūsu saules paneļu parka par uzstādīšanu. Mēs sagatavosim visu nepieciešamo dokumentāciju, izprojektēsim saules paneļu parku, uzstādīsim to un parūpēsimies, lai jūs iegūtu vislabāko cenas un kvalitātes attiecību ar maksimālu jaudu. Pasaulē lielākie saules enerģijas risinājumu ražotāji mums ir uzticējuši tos pārstāvēt Baltijas un Skandināvijas valstīs. Tas ļauj mums piedāvāt labākas cenas un zemākas uzstādīšanas izmaksas mūsu klientiem.

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Mūsu mērķis: Palīdzēt Jums atrast ne tikai piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, iegādājoties jaunu vai lietotu tehniku, bet arī vienmēr sniegt individuālu atbalstu arī nākotnē – visā tehnikas darba mūža garumā, uzturot tās darbaspēju pēc iespējas augstākā līmenī. Mēs zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvam tehniskajam atbalstam jebkurā darba procesā, lai netiktu samazināta darba produktivitāte un uzstādītie mērķi. Kvalitatīvu, atbildīgu un kompetentu – šādu atbalstu mēs vēlamies sniegt katram savam sadarbības partnerim. Mēs būsim gandarīti, ja varēsim Jums sniegt šādu atbalstu ceļā uz Jūsu mērķiem.